Beverleiding

Elke zaterdag staat dit enthousiaste Beverteam klaar om kinderen van 4-7 jaar een leuke ochtend te bezorgen. Op deze pagina zal de Beverleiding zich kort voorstellen.

Cynthia

Sinds 1997 lid van Scouting Beuningen ‘76. Zij is als kleine Bever begonnen en is sindsdien nooit meer weggegaan. In 2009 is zij begonnen als leiding bij de Bevers en sinds 2015 vervult ze daar de rol als teamleidster. In 2021 heeft zij zich aangesloten bij het Luchtwelpenteam om deze nieuwe groep op te starten.

Scouting is volgens haar niet met enkele woorden uit te leggen. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en iedereen zijn/haar waarde in de groep ervaart. Samenwerken, jezelf mogen zijn en een veilige plek zijn bijvoorbeeld thema’s die zij de jeugdleden wil meegeven. In het dagelijks leven werkt zij als goudsmid.

Kayla

Hoihoi! Mijn naam is Kayla en ik ben geboren in het mooie Beuningen in augustus ’98. Toen ik acht jaar oud was leek het mij leuk om eens bij scouting te gaan kijken en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan! In 2014 ben ik begonnen als staflid bij de Bevers. Ik vind het mooi om de kinderen dezelfde leuke tijd bij scouting te bieden als dat ik zelf (als kind gehad) heb.

Doordeweeks ben ik druk met het afronden van de studie Optometrie B, waarbij ik veel te vinden ben op de poli oogheelkunde in het ziekenhuis. Naast mijn interesse voor ogen ben ik groot konijnenfan. We hebben dan ook niet voor niets onze halve woonkamer ingericht als konijnenverblijf! 🐰

Ik hoop jullie snel eens te zien bij Scouting Beuningen ’76!

Sanne

Ik ben Sanne, 22 jaar en student fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben lid sinds 2005 en leiding bij de Bevers sinds 2016. Ik vind het leuk om samen met de kinderen nieuwe dingen te leren en ontdekken.

Meike

Hallo ik ben Meike. Ik ben in 2011 bij de Welpen begonnen als jeugdlid en ben in 2019 begonnen als hulpstaf bij de Bevers, waarna ik in 2021 geïnstalleerd werd als volwaardig staflid. In mijn dagelijks leven ben ik druk bezig met mijn opleiding ‘Media Design’aan het ROC in Nijmegen.

Dieny

Dieny is al sinds 2015 leiding bij onze Bevergroep. Dieny is onze oma Bever. Voor de kinderen is zij een onmisbare schakel tijdens de opkomsten. Ze zorgt graag voor de kinderen, maar rent ook fanatiek mee met een tikspel. Het is altijd gezellig met Dieny bij scouting!